O nama

Porodična stomatološka ordinacija

Dental Clinic Kovačević

Privatna porodična stomatološka ordinacija “Dental Clinic Kovačević” osnovana je 1989. godine i smještena je u Herceg Novom.

U sklopu stomatološke ordinacije može se pronaći rendgen za detaljnu dijagnostiku zuba i koštanih struktura kao i za pravovremeno otkrivanje bilo kakvih dentalnih poteškoća; intraoralna digitalna kamera; najsavremenije opremljene stomatološke stolice sa svim potrebnim dentalnim pomagalima; visoko modernizirani sistemi za praćenje terapije te vrhunsko kontrolirani načini sterilizacije svih dentalnih pomagala korištenih na pacijentima. U svakom pogledu trudimo se prednjačiti kvalitetom i uslugom u dentalnoj medicini i time zauzeti prvo mjesto u konkurenciji stomatoloških ordinacija u Crnoj Gori, ali i šire. Svakom pacijentu pružit ćemo individualan pristup i vrhunski tretman jer znamo koliko je teško pridobiti povjerenje pacijenta, a ono što je najbitnije zadržati zadovoljnog pacijenta.

dental-clinic-kovacevic-tim

dental-clinic-kovacevic

Dođite i opustite se u ugodnom ambijentu Dental Clinic Kovačević

Iako pokrivamo sve grane stomatologije, profesor Kovačević i naš tim posebno su specijalizovani u području PARODONTOLOGIJE. Naša moderna stomatološka ordinacija svojim uređenjem pruža ugodan i opuštajući ambijent, a tome doprinosi profesionalni pristup doktora Kovačevića koji se temelji na individualnom pristupu i ljubaznosti prema pacijentima i kvalitetu pruženih stomatoloških usluga. Dental Clinic Kovačević zasnovan je na znanju, iskustvu i entuzijazmu prof. dr. Kovačevića koji je radio na Stomatološkom fakultetu u Beogradu više od 15 godina. Svih ovih godina redovno se usavršava na domaćim i inostranim kongresima, a autor je i koautor brojnih knjiga među kojima treba izdvojiti „Atlas Parodontopatije" i Atlas „Oralna medicina” koji su nominovani kao univerzitetski udžbenici na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Kao autor, odnosno koautor u domaćim i inozemnim časopisima objavio je preko 60 naučnih radova.

VRHUNSKA USLUGA

Dental Clinic Kovačević u ponudi ima vrhunsku uslugu na području PARODONTOLOGIJE, PARODONTALNE HIRURGIJE, STOMATOLOŠKE PROTETIKE, IMPLANTOLOGIJE, ESTETSKE I OPŠTE STOMATOLOGIJE TE NA PODRUČJU IZBJELJIVANJA ZUBA, A ODNEDAVNO NA PODRUČJU DJEČJE ORTODONCIJE.

TIM

Upoznajte nas tim